Etiketter för skola och förskola

Här hittar du ett urval av personliga etiketter och föremål för skola och förskola.

Oavsett om du har en pojke eller en flicka, så kan du med hjälp av våra etiketter nu markera dina barns tillhörigheter i glada färger. Då går ingen sko förlorad! Inte heller enskilda motiv eller logotyper är något problem med vårt onlineverktyg - välj helt enkelt önskad design bekvämt hemma på din laptop och få etiketterna levererade till ditt hem.

Du kan välja mellan etiketter att sy på själv, termohäftande etiketter och etikettklistermärken. Alla våra produkter är av högsta kvalitet och är därför både extremt resistenta och trevliga att bära för huden. Vare sig det gäller märkning av kläder, anteckningsböcker, leksaker, dricksflaskor eller lunchlådor: med våra etiketter går inget förlorat i skolan eller på förskolan!

För att anpassa dina etiketter eller produkt, välj dessa och anpassa dem sedan med text, färger, teckensnitt och motivet du väljer. Vårt verktyg ger dig en omedelbar förhandsvisning av resultatet. Låt din kreativitet flöda: barn älskar våra kreativa roliga motiv och livliga färger!

Aktiva filter

Låt vårt utbud övertyga dig om att köpa vårt urval av personliga etiketter för skola och förskola. Dessa ger färg till dina barns skolväskor och är också extremt praktiska...

Här hittar du personliga etiketter som identifierar dina barns egendom - vare sig de är flickor eller pojkar.

Du vet det med säkerhet: överallt där de ligger, kläder, skor, accessoarer… Hur snabbt är det något som händer? Går förlorat? Men det är över nu. Hos oss har du valet mellan etiketter att sy i själv, termohäftande etiketter och etiketter med klisterfunktion.

Våra namnmärken vävda av trådar av högsta kvalitet är samtidigt behagligt mjuka på huden och ändå mycket resistenta. Letar du efter personliga klisterlappar? Vi erbjuder dig flera modeller av anpassningsbara självhäftande etiketter för märkning av anteckningsböcker, leksaker, dricksflaskor och till och med barnens lunchbox. Vi har också personliga skolmaterial och personliga kläder för just din skola.

Välj din produkt från vårt urval för att anpassa dina etiketter eller skolmaterial. Anpassa den sedan med en lämplig text, din favoritfärg samt typsnitt och motivet du väljer. Vårt verktyg ger dig en omedelbar förhandsvisning av resultatet för att justera fel direkt. Med våra produkter har du alltid valet av en hel serie med roliga motiv och livliga färger. Barnen är galna i det!