Faq1
Faq2

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det innan min beställning levereras?

Detta beror på vilken/vilka produkt(er) du beställer och vilket leveransalternativ du valt. De flesta av våra produkter tillverkas och levereras inom 48 timmar. Mer information finns på sidan med leveransinformation.

Jag har inte fått min beställning, vad ska jag göra?

Du bör få din beställning för leverans i Sverige inom två arbetsdagar från det förväntade leveransdatumet. Detta är en uppskattning, och ibland kan beställningar försenas med några dagar. Om du är fundersam kring leveranstiden för din beställning, vänligen kontakta oss via e-post.
(kontakt@personligaetiketter.se)

Jag ville göra en beställning, men webbplatsen accepterade inte mitt kredit/bankkort, vad kan jag göra?

Ibland kan kunder notera ett avbrott i bearbetningen av en order eller betalning. Som regel kan vi återställa beställningsdata (exklusive betalningsinformation) och bearbeta transaktionen via e-post.
Ett annat alternativ är att du kan försöka uppdatera din webbläsare, rensa historiken och cachen. Om problemen kvarstår kan du prova en annan webbläsare, så som Firefox eller Chrome.

Hur bra är påstryktningsetiketterna? Kan jag sätta dem i kökshanddukar?

Vi är stolta över att producera högkvalitativa produkter och testar regelbundet alla påstrykningsetiketter för att säkerställa kvalitet. Vi garanterar att etiketterna kommer att hålla under plaggets livslängd, efter korrekt påstrykning, och vi kommer att försöka lösa alla problem som kan uppstå.

Vad är bättre, etiketter man syr på eller stryker på?

Detta är i slutändan ett personligt beslut; det är en fråga om pris, produktionstid och liknande. Vävda namnetiketter ser fantastiska ut; stryketiketter är bra om man inte har tid att sy. För enkel applikation kan du också välja våra nya “Just Stick"-klisteretiketter, den överlägset bästa produkten som har blivit vår bästsäljare.

Finns det ett maximalt antal bokstäver som jag kan använda på en etikett?

Det maximala antalet varierar beroende på produkt - webbplatsen tillåter endast det angivna maximum för varje enskild produkt.

Kan jag använda symboler på främmande språk, accenttecken etc.?

Ja, vi kan väva/skriva ut på alla främmande språktecken.

Faq3
Faq4
Faq5