About us 1
About us 2

Personliga Etiketter är en avknoppning av ett etablerat familjeföretag grundat 1987 och har producerat etiketter och personliga produkter i över 32 år.

År 2004, expanderade Personliga Etiketter och öppnade internationella kontor i USA och Australien. Efter denna framgång, 2017 uppnåddes en ytterligare expansion med öppnandet av filialer på det europeiska fastlandet.

Vi är stolta över att erbjuda produkter av hög kvalitet, till rimliga priser och med oslagbar kundservice.

Vårt mål är att tillhandahålla rätt etiketter för det specifika användningsområdet, oavsett om du vill fixa kläder som kan bli identifierbara för skolan eller för ett boende på ett vårdhem, eller om du som modedesigner vill ge din produkt en sista touch. Vi arbetar hårt för att säkerställa att dina behov tillgodoses fullt ut med all vår kompetens, till rätt pris och med leverans i tid.

Vi tror att det endast är genom kontinuerlig genomgång och där det är möjligt förbättring av de produkter och tjänster vi erbjuder som vi kommer att fortsätta vara marknadsledande när det kommer till vävda och tryckta klädetiketter.

Vi lyssnar alltid på feedback från våra kunder och vårt trevliga team finns vid din sida och är alltid redo att svara på dina frågor.

Personliga Etiketter - nummer 1 i Tyskland vad gäller kvalitet, pris-prestanda-förhållandet och produktionshastighet på marknaden för vävda och tryckta klädetiketter.

About us 3
About us 4
About us 5
About us 6